Onze werkzaamheden

Installatiewerk

Wij verzorgen al uw installatie werkzaamheden op het gebied van Water, Gas, Riool, Verwarming, Dak en Zinkwerk,  Ventilatie en Elektra

Dak en Zinkwerk

Als dakdekker hou je je bezig met het aanbrengen en onderhouden van dakbekleding. in sommige gevallen kan uw oude dak overdekt worden. 

Zink is in de moderne nieuwbouw ook veel te zien. Dit kan gebruikt worden voor oa: daken, dakkapellen, windveren en zink wordt vaak gebruikt voor hemel water afvoeren.

Het is tenslotte wel fijn om binnen lekker droog te kunnen zitten.

Verwarming

Uw cv ketel toe aan vervanging? Of meer kosten besparen door zuinig te gaan verwarmen, Wij plaatsen nieuwe ketels, radiatoren en leggen vloerverwarming en zorgen daarom voor een optimale warmte voorziening. Voor ieder budget een passende oplossing.

Wij werken o.a met Nefit, Intergas en Atag.

 

Sanitair

Nieuwe badkamer of nieuwe keuken? of gewoon ergens nieuw sanitair? Wij leveren en/of monteren oa: kranen, toiletten,  douches, schermen, meubels en accessoires. informeer naar de mogelijkheden.

Ventilatie

Voldoende ventilatie, voor een gezond leef klimaat. Voor het installeren, plaatsen of regelen van mechanische ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektra

Wel handig stroom, Ook dit kunnen wij voor u regelen: schakelingen, wandcontactdozen, verlichting coax, data en groepenkasten. Belangrijk is dat zware apparaten een eigen groep zitten, een veilige groepenkast is een veilig gevoel.